Ürünlerimiz
Yeni book2net kiosk halka açık alanlarda en hızlı ve ekonomik şekilde dokümanların taranmasını sağlamak için tasarlanmıştır.
Ürün Özellikleri
•    Halk ve akademik kütüphanelerin okuma salonlarında
•    Şirketlerde
•    Bankalarda
•    Hukuk bürolarında


Book2net kiosk eşsiz ürün konsepti ile mevcut fotokopi cihazların yerine geçecek  teknolojidir: book2net kiosk size çok daha iyi ve gereksinimlerinize uygun şekilde hizmetinizi iyileştirmeyi ve maliyetlerinizi önemli ölçüde düşürmeyi sağlar.

Kullanıcı tarafından yapılandırılabilir grafik kullanıcı arabirimi bireysel iş akışınız üzerinde yazılım uyumu fırsatını sağlar. Tekli fonksiyonlar kolayca eklenebilir ve 7 dilde kullanıcı rehberi ile kullanım olanağı sağlar.

Yasal gereklilikleri karşılamak için book2net kiosk telif hakkı düzenlemelerini ve/veya  filigranlamayı iş akışının entegre bir parçası olarak sağlar.

Yeni çift dokunma teknolojisi ve dikkat çekici kısa döngü süresi vasıfsız kullanıcı için dahi yüksek kaliteli, hızlı ve kolay taramaya imkân sağlar.

                           REFERANSLARIMIZ



Teknik Detay
Değişiklik yapmanız için 10 iyi sebep
Sensör teknolojisi      
Book2net Kiosk ile esnek olun. 10.5, 32, 40 veya 50 mega piksel aralığında seçimize bağlı sensör sistemi bireysel ihtiyaçlarınızı kusursuz yöntemle karşılamak için size fırsat veriyor.
0.3 saniye tarama hızı
Sadece 1.9 saniyelik kısa döngü süresi ve 0.3 saniyedeki tarama  hızıyla, eşsiz bir üretkenlik imkanı sağlar.
5 inç odak derinliği
Yüksek kalite, kitabın kalınlığından bağımsız olarak sağlanır.
Çift dokunma teknolojisi
Hassas sezgili dokunmatik-ekran kullanıcı arabirimi sayesinde en vasıfsız kullanıcılar bile sadece iki dokunuşla yüksek kaliteli tarama elde edebilirler
Çoklu Dil
Operasyonun herhangi bir anında ara yüzündeki 7 dil arasında geçiş yaparak kullanabilirsiniz.
Çift USB-port
İki kat kullanım ömrü ve güvenlik için...
Virüs Koruması
Book2net kiosk da bulunan gömülü Windows işletim sistemi, en yüksek virüs koruması ve uzun vadeli sistem desteği sağlar.

Ürün Videosu
EBM LTD. STİ. Her Hakkı Saklıdır | Gizlilik Bildirimi | Mavigen Digital Agency